top of page

 THUIS 

Kom elke dag Thuis in Vlaanderens populairste televisiereeks en volg het leven van Lowie, Femke, Frank en Adil op de voet. Duik in de liefdesperikelen en de spannende verwikkelingen van de familie Bomans en co, en geniet van jouw dagelijks ontspanningsmoment. (c) vrtmax

Thuis was mijn eerste grote fictieproject met als kers op de bruidstaart het trouwfeest van Bob en Tamara met een cast van bijna 30 acteurs en evenveel crew.  Thuis was een stevige openingsdans maar fantastisch om te maken dankzij de lieve en getalenteerde cast en de topcrew, een plezier om mee te werken.  De break-up van Lowie en Viv werd door de kijkers van één en Thuis verkozen tot meest spraakmakende scène uit Thuis van 2023 én werd zelfs genomineerd bij de Kastaars als meest memorabele tv moment van 2023. 

En welke Thuis kijker herinnert er zich niet de moord van Marianne op advocaat Alexander Cosyns, de daaropvolgende regen aan verdachtmakingen en politieonderzoeken?  En het proces van Silke tegen Dries?  Heerlijk om te draaien.

Wat?  locatie- en multicamregie en montage van aflevering 5236 tem 5245 en 5446 tem 5455. 

Wanneer?  voorjaar 2022, voorjaar 2023

Voor wie?  één / vrt fictie

bottom of page