top of page

 STERACTEUR  STERARTIEST 

De filmpjes voor het geweldig swingende tweede seizoen van Steracteur, Sterartiest gedraaid. Samen met kameraad regisseur Joris Walraet.

12 acteurs: Daisy Thys, Johan Terryn, Free Souffriau, Kobe van Herwegen, Cathérine Kools, Hein Blondeel, Britt van der Borght, Mattias van de Vijver, Eline de Munck, Geert Hunaerts, Mark Tijsmans, Viv van Dingenen en Guillaume Devos krijgen een podium om hun al dan niet aanwezige zangtalenten aan vlaanderen te tonen.

Elke week zingt elke steracteur een nummer, begeleid door de geweldige huisband.  De jury geeft commentaar en mag per acteur twee nummers voorstellen voor de volgende aflevering. Het is de kijker die alles in handen heeft: hij beslist wie doorgaat naar de volgende aflevering én wat die zal zingen.  Elke stem van de kijker is goed voor 10 eurocent, die gaat naar het goede doel van de acteur op wie hij stemde.  De acteurs doen er dan ook alles aan om de kijkers te charmeren, verbazen en ontroeren! (c) website één

 

Wat? regie & montage efp-filmpjes

Met wie?  Joris Walraet (regie), Steven Cuypers (regie), Davy Parmentier (eindredactie), Annouchka Szapinszky (productie)

Voor wie?  één

bottom of page