top of page

 DURF TE VRAGEN 

In Durf te vragen nodigt Siska Schoeters elke aflevering een groep mensen uit waar we stiekem heel veel vragen over hebben, maar die we niet zelf in hun gezicht durven stellen.

“Koop je je kleren in de kinderwinkel?” vragen aan iemand met dwerggroei; “Heb je overwogen om ooit in therapie te gaan?” aan mensen die van BDSM houden; of “Dat celibaat, moet dat niet afgeschaft worden?” aan een priester: Siska verzamelde deze en vele andere interessante, grappige maar ook wel gedurfde vragen bij het grote publiek.

De antwoorden van de groep zijn altijd eerlijk en openhartig en leveren een verrassende, soms geestig, soms confronterende inkijk in hun leefwereld, dromen en angsten op. Als voorstander van het directe vragen duikt Siska zelf nog dieper in het verhaal van sommige getuigen. Ze gaat een dag met hen op pad en stelt op haar eigen directe manier extra vragen, om hen zo nog beter te kunnen begrijpen. (c) één

Wat?  piloot / look&feel + regie repo's

Met wie?  Mathijs Vleugels (regie), Steven Cuypers (regie), Arne 't Jolle (einderedactie), Jeroen Van de Broeck (productie)

Wanneer?  16 afleveringen / seizoen 1 & 3 (2019 & 2021)

Voor wie?  roses are blue / één

 

bottom of page