top of page

 BESTE VRIENDEN 

Gezellig spelprogramma in het buitenland, gepresenteerd door Bruno Wyndaele.  Twee bekende vriendenkoppels tonen in verschillende proeven waarom ze beste vrienden zijn.  Beste Vrienden is een warm, grappig, mooi en soms ontroerend programma, waarbij we de persoonlijke kant van de bv's te zien krijgen tegen het adembenemende decor van prachtige vakantiebestemmingen.

Onze beste vrienden en hun bestemmingen waren: Siegfried Bracke en Gui Polspoel vs Ann van Elsen en Tanja Dexters aan het Comomeer, Jacques Vermeire en Gilles de Bilde vs Karel de Gucht en Dirk Sterckx in Fatima, Axel Daeseleire en Andrea Croonenberghs vs Jan Hautekiet en Rick de Leeuw in Sicilië, Roos van Acker en Evi Hanssen vs Tom van Dyck en Lucas van den Eynde in Corsica, Frieda van Wijck en Gerty Christoffels vs Bart Somers en Bert Kruismans in Glastonbury, Filip Peeters en Greet de Keyser vs Gene Bervoets en Christer Elfving in Kreta, Urbanus en Jean Blaute vs Hilde de Baerdemaeker en Guy Swinnen in Sevilla, Joke Devynck en Katrien Vandendries vs Joël Smets en Marc Herremans in Tenerife. Viv van Dingenen en Lien van de Kelder vs Roland van Campenhout en Patrick Riguelle aan de Côte d’azur, Tine Embrechts en Tine Reymen vs Pieter Loridon en Willy Steveniers in Santorini, Marleen Merckx en Annemarie Picard vs Wouter Hendrickx en Geert van Rampelberg in Napels, Ella Leyers en Dorien Leyers vs Marc Reynebeau en Inge Heremans in Toscane.

Wat?  regie & montage

Met wie?  Dries Vos (regie), Steven Cuypers (regie), Herta Luyten (productie), Anne-Lore Venderhallen (eindredactie), Jes Van Gaever (productie)

Wanneer? seizoen 1 & 2 (2006 & 2007)

Voor wie?  De Filistijnen / één

bottom of page